BUNT NA OTOKU Ulloa poručio: “Neću više igrati za Leicester, Ranieri me izdao”

Napadač aktualnog engleskog prvaka Leicestera, Leonardo Ulloa poručio je kako više nikada neće zaigrati a ‘Lisice’ jer se osjeća izdanim od trenera Claudija Ranierija.

30-godišnjak je u Leicester stigao 2014. godien iz Brightona, a ovog je mjeseca zatražio transfer. Na društvenim medijima poručio je kako ga je klub ‘iznevjerio’. Mediji na Otoku pišu kako je Leicester imao ponudu Sunderlanda za Ullou, ali odbio ju je jer je Ranieri rekao da ne želi prodati napadača.

https://twitter.com/Ciclone1923/status/826096921186025475

Ove sezone Argentinac se nije previše naigrao – započeo je samo jednu ligašku utakmicu i zabio jedan pogodak.

“Tužan sam zbog trenutne situacije jer sam u Leicesteru proveo dvije sjajne godine. Ali u mojoj situaciji, u kojoj nisam u prvom planu, mislim da je najbolje da odem i budem sretan negdje drugdje”, rekao je Ulloa za Sky Sports.

Navodi i kako mu je Ranieri rekao da će ga pustiti ako za njega dođe ponuda viša od pet milijuna funti. “Došle su ponude, ali ih ne razmatraju. Danas mi trener kaže kako želi da ostanem. Ako ostanem, to će utjecati na moju budućnost i karijeru”, rekao je.

Ranieri je rekao da shvaća da Ulloa nije sretan i razumije ga. “Ne želimo ga prodati. Na toj poziciji imamo samo Slimanija. On je fantastičan igrač i čovjek i ja vjerujem u njega”, rekao je Ranieri.

Komentiraj