Bulj postao gradonačelnik Sinja: “Zašto je toliko djelatnika gradske uprave na godišnjem?”

Miro Bulj preuzeo je položaj gradonačelnika Sinja uz čuđenje što je toliko djelatnika gradske uprave otišlo na godišnji odmor, javlja Slobodna Dalmacija.

Na njegov je zahtjev pročitan popis svih zaposlenih, a uz mnoga se imena čulo: “Godišnji…”, “Godišnji…”, “Godišnji…” “Tu mi je nešto nejasno, otišli su na godišnji točno kad su završili izbori”, razočarano je kazao Bulj, na što su mu objasnili da neki koriste godišnje tek sada zato što se stari godišnji mora iskoristiti do kraja lipnja.

“Aha, nisu ga mogli prije koristiti zbog prevelikih radova u gradskoj upravi…”, ironično je komentirao. “Žao mi je i što pročelnik Ureda gradonačelnika nije ovdje, volio bih da je ovdje, jer on je ipak desna ruka gradonačelnika”, dodao je.

“Bitno mi je da znam gdje je svaki uposlenik, gdje se nalazi svaki dan. Bitna je hijerarhija, komunikacija…”, zaključio je novi sinjski gradonačelnik. “Mora se znati kad se odlazi, a kad se dolazi na posao. Mene zanima profesionalnost, transparentnost i učinkovitost gradske uprave u korist svih naših građana”.

Komentiraj