BULJ ODGOVORIO ĆIPI Uspoređuje me s Vučićem! Protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu, pa ga podržao. Ako je i od Ćipe, previše je

Autor:

17.05.2024., Zagreb - Prva sjednica 11. saziva Sabora nastavljena je danas slobodnim govorima zastupnika. Miro Bulj Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj reagirao je na navode Stipe Mlinarića Ćipe koji je ranije rekao da je “ono što su govorili Bulj, Pavliček, Grmoja, isto što je govorio Aleksandar Vučić u Beogradu”. “Ne vidim nikakvu razliku”, rekao je Mlinarić Ćipe jutros u programu N1 televizije.

Na to je reagirao Miro Bulj, koji se oglasio na svom Facebook profilu:

“Stipu Mlinarića Ćipu se nažalost samo može žaliti. Nakon što sam jučer Mlinarića Ćipu podsjetio na njegove izjave iz kampanje u kojima je Plenkovića nazivao lopovom i veleizdajnikom, on danas poručuje da se u kampanji govori jedno, a čim završi kampanja da se može raditi drugačije.

Usto Mlinarić moje jučerašnje izjave uspoređuje s izjavama Aleksandra Vučića. Sramotno ja da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska i huškao pobunjene Srbe na pobunu protiv Hrvatske.

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem, a jedini sam zastupnik koji se usprotivio Vučićevom dolasku u Zagreb i presreo ga na Markovu trgu zaobišavši osiguranje uz poruku: Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?!

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem, a tog Vučića su Ćipini koalicijski partneri iz HDZ-a i Kolinda ugostili u Zagrebu u vrijeme dok su Ćipin predsjednik Penava i potpredsjednik Vlade Dabro i ministar demografije Šipić također bili u tom istom HDZ-u i podržavali tu istu Kolindu.

Ako je i od Ćipe previše je”.

Photo: Facebook

‘Samo ga se može žaliti’

“Ali što reći od čovjeku koji je prvo izdao svog brata Škoru, pa onda Plenkovića stavio na plakat s gradonačelnikom okupiranog Vukovara Stanimirovićem s porukom da Plenković slavi pad Vukovara, da bi mu dao potpis za mandatara, čovjeku koji je protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu i želio ga strpati u zatvor, da bi jučer digao ruku za Plenkovića premijera.

Nema se što o Ćipi reći, njega se samo može žaliti”, napisao je Bulj.

ĆIPE O PREVRTLJIVOSTI ‘ Što trebam govoriti u kampanji, da hoću s HDZ-om? Od Rijeki pravde ostala je čaša vode’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.