Mostov saborski zastupnik i kandidat za splitsko-dalmatinskog župana Miro Bulj u četvrtak je za Dalmatinski portal komentirao današnje događaje. “Premijer je izazvao ustavnu krizu umjesto da se raspravlja o gospodarskom kriminalu i o Marićevoj ulozi. Sve je ovo zbog jednog čovjeka, a mi smo samo tražili da istina izađe na vidjelo”, rekao je Bulj.

Dodao je kako je već ranije rekao da Marić ne uživa potporu Mosta jer se u ključnim trenucima, zbog povezanosti s Agrokorom, izuzeo iz odlučivanja i u najtežim trenucima hrvatskog gospodarstva on ne obavlja svoju funkciju.

“Prebacuje se odgovornost na Most, ponavljam, mi ne rušimo Vladu, borimo se da za gospodarski kriminal odgovaraju kriminalci i neka institucije to odrade”, rekao je Bulj podsjećajući kako je podnio kaznene prijave protiv guvernera Borisa Vujčića i još sedmorice iz HNB-a kao i HANFA-e.

“Očito Most ne paše interesnim elitama koje vuku konce iz pozadine. Tako je bilo i s Karamarkom u slučaju kada smo se borili za INA-u”, zaključio je Bulj.

Komentiraj