Miranda Cikotic/PIXSELL

Bulj: Mostu je najvažniji obraz, vidjeti ćemo jesu li Pupovac i ostali dio te HDZ-ove

Zastupnik Mosta Miro Bulj obratio se novinarima u Saboru još jednom ponovivši da je svih 12 zastupnika ove stranke jedinstveno.

“U javnosti se pojavilo da je 12 Mostovaca rascijepano, da ćemo se prodati. Nama je najvažniji obraz, šaljemo im poruku – nećete. Oni ako imaju 76, onda tu nema problema. Neka izađu sa 76 i to je to. Ili neka prihvate jednostavnu ponudu o novom potpredsjedniku Vlade.

Nismo još razgovarali o tome hoćemo li potpisati zahtjev SDP-a za raspuštanjem Sabora, HDZ je ionako rekao da imaju većinu. Vidjeti ćemo sada je li Pupovac u toj većini”, rekao je Bulj.

“Ines Strenja Linić i Kovačić su uz nas iako nisu tu, Kovačić ima nekih problema. Oni su s nama, 12 Mostovaca je jedinstveno”, objasnio je Bulj činjenicu što je trenutno u Saboru 10 Mostovaca.

“Normalno je da se ti koji su podnijeli zahtjev želje vratiti na vlast. Ali oni su tu bili 4 godine. Imali smo vojne avione koji su letjeli, nakon što su ih poslali na remont u Ukrajinu vratili su se u karijoli”, rekao je Bulj o bivšoj Vladi.

Komentiraj