BULJ “Novcem koji je zaradio od naroda, Hanžeković plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše”

Patrik Macek/PIXSELL

Nakon gostovanja Marijana Hanžekovića u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ kod Aleksandra Stankovića, društvene mreže pune su reakcija i komentara. Nakon onih Karoline Leaković, Bojana Glavaševića i Nikole Grmoje, stigla je i reakcija Mire Bulja.

Podsjetimo, odvjetnik Marijan Hanžeković danas je na HRT-u rekao kako je prijedlog Mosta da HRT sam provodi ovrhe protuustavan. “Oni se moraju sviditi biračima, ljudi ne vole plaćati, a oni pozivaju ljude da ne plaćaju. Gospodin Bulj tako je ovršen 11 puta, što nije pohvalno za zastupnika. Ta kultura neplaćanja meni je neshvatljiva. Svaki pretplatnik HRT-a dobije tri opomene prije ovrhe”, izjavio je.

Komentar prozvanog Mire Bulja prenosimo u cijelosti:

“Pozivam gospodina Hanžekovića da izađe iz svojih kula bjelokosnih, skine skupa odijela i cipele i siđe među narod, pa vidi kako se te njegove ovrhe provode u praksi i koliki je broj građana u kontenjeru dok on i njegovi partijaneri stvaraju carstva. Nemam namjeru pred Hanžekovićem i njemu sličnima pravdati se, ali zbog istine moram kazati kako su u mojem zajedničkom kućanstvu pokušali uvesti da plaćamo čak tri pretplate, dok jednu uredno plaćamo a druge dvije tuže, presuđuju i ovršuju.

Tako se živi daleko od očiju surove stvarnosti gospodina Hanžekovića. Teško i jadno. Nisam išao boriti sa suborcima za gospodina Hanžekovića i njemu slične, već za slobodnu i socijalno pravednu Hrvatsku svih građana, niti sam u politiku išao da bih pomogao sebi, već kako bih pomogao drugima i zaštitio javne interese.

Pitam ga kako je moguće da uvijek baš on dobije takve poslove, pa i taj s Hrvatskom radiotelevizijom. To nije Hanžekovićeva prčija, to je javno dobro svih nas. Most neće dozvoliti nastavak otimačine samo zato što nam prijete on i njegovi mediji te o nama svakodnevno iznose najgore prljavštine.

Tim novcem koji je zaradio od naroda, gospodin Hanžeković plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše koji su mu tu poslove i omogućili. Neka me gospodin Hanžeković slobodno ovrši još ne 11, nego milijun i 11 puta, ali ovom narodu više neće izvlačiti zadnju kunu iz novčanika.

Hvala Bogu, ne pripadam vama i vašem inkubatoru, gospodine Hanžeković i ovim putem vam kao i mnogima do sada poručujem #NE_ĆE_TE!!!”, napisao je Bulj.

Komentiraj