BUDIFITMAMA Programi treninga i prehrane u potpunosti prilagođeni stilu životu onoga tko vježba

Martina Cvek

“Svatko je poseban pa takvi trebaju biti i programi vježbanja”, tvrdi to Sunčana Seletković, osnivačica sustava za vježbanje Budifitmama.

“Mnogi se fitness programi vode velikim ciljevima, a iskustvo nam govori da to onda donosi i velika razočarenja. Ne može svatko u svoj život uključiti mnogo treninga te redukcijsku dijetu koja mu ne odgovara. Zato je nužno personalizirati programe vježbanja i prehrane te si postaviti ostvarive ciljeve“, pojašnjava instruktorica koja se fitnessom bavi već tridesetak godina.

Fokusirajući se na različite stilove života, stvorila je programe pod zajedničkim nazivom Fitmama Lifestyle Personal Program.

Svatko dobiva program ovisno o tome koliko ima vremena za vježbanje te, primjerice, želi li vježbati s rekvizitima ili bez. Programi prehrane prilagođeni su načinu na koji se netko hrani pa postoje jelovnici bez mesa, glutena te mliječnih proizvoda. Naglasak je pritom stavljen na zdrave i lako nabavljive namirnice, posebice sezonsko voće i povrće.

Programi Sunčane Seletković, kako i ime sustava Budifitmama otkriva, namijenjeni su u prvom redu zaposlenim majkama.

Naime, njezine korisnice treninge rade putem video snimki kad i gdje im to najviše odgovara. Nekima je idealna večer, nekima je rutina jutarnje vježbanje, a neke vrijeme za sebe uspiju pronaći u radnom dijelu dana.

U zatvorenoj Facebook grupi sudionice programa međusobno se savjetuju te bodre kako bi ustrajale u vježbanju i zdravoj prehrani. Pritom se razvijaju prijateljstva između žena iz svih dijelova Hrvatske, koja se nerijetko s društvene mreže prelijevaju i u stvarni život.

“S Fitmama Lifestyle Personal Programom htjela sam se prilagoditi raznovrsnim stilovima života, ali sam željela da taj program ima i snažan utjecaj na kvalitetu života žena koje ga koriste. Zahvaljujući personaliziranim programima vježbanja i prehrane svatko se uz malo volje u svojem tijelu za Božić može osjećati mnogo bolje te u novu 2018. godinu ući sa željom da zadrži stečene zdrave navike“, rekla je Sunčana Seletković.

Trenutno traju upisi u program koji ukupno traje šest tjedana.

www.fitmama-lifestyle.com

Komentiraj