BTravel ostvario prihod od preko 65 milijuna kuna

BTravel

BTravel, jedna od najbrže rastućih hrvatskih i regionalnih turističkih agencija, u 2017. godini ostvarila je prihod od 65.5 milijuna kuna. Rast je to od 70.12% u odnosu na prethodnu godinu, kada su prihodi iznosili 38.5 milijuna kuna.

Penosimo priopćenje za javnost:

“Veliki je ovo poslovni uspjeh za agenciju koja je osnovana pred nepune tri godine, krajem 2015. godine. BTravel danas zapošljava 32 ljudi i osim u Zagrebu, urede ima i u Puli, Ljubljani i Beogradu.

Temelj poslovanja predstavljaju kategorije incominga (turističke grupe iz zapadne Europe, ponajviše iz Austrije i Njemačke), MICE-a i poslovnog turizma i kategorija po kojoj je BTravel jedinstven na tržištu – sportskog turizma.

Dodatnu ponudu čine školske grupe, kao i ponuda skijanja i wellnessa, koja bilježi rast od 100% u odnosu na prethodnu godinu. Zanimljiv je i podatak da je BTravel službena agencija Hrvatskog zbora sportskih novinara.

“Koncept našeg poslovanja sastoji se od povezivanja interesa i potreba različitih sektora gospodarstva s turizmom i putovanjima i ostvarivanja dodatne vrijednosti kroz tu sinergiju. Daljnji razvoj vidimo i u inovacijama, odnosnu razvoju digitalnih platformi koje će povezivati društvene mreže, turizam i wellbeing, čime postavljamo najnovije trendove u industriji.”, izjavio je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela“, piše u objavi za javnost.

Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela

Komentiraj