BTravel

BTravel i Privoscite.si započeli stratešku suradnju

Turistička agencija BTravel i slovenski portal Privoscite.si započeli su stratešku suradnju.

BTravel kao brzorastuća regionalna turistička agencija koja posluje u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te Privoscite.si, jedan od vodećih slovenskih portala za grupnu kupovinu, prepoznali su poslovnu priliku da zajedničkim djelovanjem naprave iskorak na tržištu.

Prenosimo dio priopćenja za medije: 

“Motiv ovog povezivanja je višestruki i donosi pogodnosti za krajnje korisnike tako što će vjerni kupci na portalu u Sloveniji, njih više stotina tisuća, tijekom cijele godine imati na jednom mjestu objedinjenu bogatiju turističku ponudu.

Ova pogodnost odnosit će se prvenstveno na ponudu Hrvatske, kako obalnog tako i kontinentalnog dijela. Ipak, najveći benefit ove suradnje bi trebali osjetiti upravo smještajni objekti u Hrvatskoj, jer će imati “instant“ pristup aktivnom tržištu i klijentima koji su spremni reagirati u kratkom vremenskom periodu.

“Ovo je samo jedan koraka našeg aktivnog širenja u regiji i etabliranja pozicije BTravela na tržištu. Naše veliko iskustvo u svim turističkim segmentima nam omogućava da budemo inovativni, a činjenica da jedan dio naših djelatnika potječe iz hotelijerstva znači da vrlo dobro znamo što hotelima treba i kada te s kakvim problemima se oni susreću svakodnevno”, izjavio je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel-a“, piše u objavi. 

Komentiraj