FOTO: facebook.com

BT net je telekom operator koji je među prvima lansirao najbrži internet za poslovne korisnike – GIGAbit – dostupan na području Grada Zagreba brzine do 1 Gbit/s. Bez potrebe za dodatnim troškovima i ulaganjima ovaj internetski pristup temeljen na vlastitoj optičkoj infrastrukturi čini ga jednim od najbržih u gradu.

Zagrebački poduzetnici koji se bave IT industrijom, produkcijom i drugim tehnološki zahtjevnim industrijama sad mogu lakše odgovoriti na potrebe suvremenog poslovanja u globalnom okruženju koje zahtjeva brži prijenos podataka.

“Ovo je poslovno rješenje, ne znam hoće li to pomoći Gradu Zagrebu da postane poslovno središte i Smart City ili ne, to ćemo još vidjeti. No, svakako pomaže poduzetnicima da se bave zahtjevnim tehnološkim sistemima i procesima komunicirajući lako i brzo s ostatkom poslovnog svijeta“, rekao je Alan Bubanović, direktor BT neta.

“Zahvaljujući predanom radu našeg tima uspjeli smo korisnicima ponuditi veće brzine i kvalitetniju uslugu putem optičke infrastrukture. Važno je naglasiti da se radi o zaista naprednoj tehnologiji koja pruža najbolje iz oba svijeta. Jako smo ponosni na GIGAbit i vjerujemo da će korisnici prepoznati prednosti naših usluga, a radimo i na proširenju Gigabitnog interneta na privatne korisnike, koja će biti dostupna kad budu ispunjeni neophodni tehnički uvjeti“, otkrio je Alan Bubanović.

BT net d.o.o. je osnovan 2004. godine, u 100%-nom hrvatskom vlasništvu, djeluje na području grada Zagreba, gdje pruža fiksne, internetske i TV usluge za poslovne i privatne korisnike putem optičke i hibridno optičko-koaksijalne infrastrukture.

Alan Bubanović

Komentiraj