Ivica Galovic/PIXSELL

Brzina uzrok nesreće s dvoje poginulih na autocesti A3 kod Zagreba

Teška prometna nesreća u kojoj su u ponedjeljak iza 21,30 sati na autocesti A3 nedaleko Zagreba poginula dvojica muškaraca dogodila se zbog prevelike brzine, izvijestilo je državno odvjetništvo nakon provedenog očevida.

Do nesreće je došlo kada je automobil “seat altea” koji je vozio 32-godišnjak udario u stražnji dio kamiona s prikolicom makedonskih oznaka za čijim je volanom bio 48-godišnjak. Od siline udara na mjestu su poginuli vozač automobila i njegov 49-godišnji suvozač.

“Prema dosad utvrđenim podacima, do prometne nesreće je došlo kada je osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin velikom brzinom naletio na priključno vozilo teretnog vozila makedonskih registarskih oznaka, pri čemu su na mjestu nesreće smrtno stradali 32-godišnji vozač i 49-godišnji hrvatski državljanin kao suvozač u njegovom osobnom automobilu.

Državno odvjetništvo će naložiti provođenje daljnjih dokaznih radnji i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica prometne nesreće”, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici.

Komentiraj