promo

Brzi i žestoki 7 na Men’s Nightu u Cineplexxu

[quote_box_center]

  • U kinima Cineplexx City Center one Zagreb East, City Center one Split i Centar Kaptol je održan Men’s Night događaj uz film „Brzi i žestoki 7“
  • U svim Cineplexx kinima za posjetitelje su bila pripremljena razna iznenađenja
  • Slijedeći Men’s Night događaj u Cineplexxu je 30. travnja uz film Osvetnici 2: Vladavina Ultrona

[/quote_box_center]

U kinima Cineplexx City Center one Zagreb East, City Center one Split i Centar Kaptol je održan Men’s Night događaj uz film „Brzi i žestoki 7“. 

Sedmi nastavak oktanske franšize na večer rezerviranu za pravi muški izlazak na događaj u kinu Cineplexx City Center one Zagreb East privukao je poznata lica: televizijske voditelje Dorijana KlarićaAnu Miščević i Ivana Kralja, dizajnericu interijera i voditeljicu Mirjanu Mikulec te komičara Zlatana Zuhrića Zuhru

U svim Cineplexx kinima za posjetitelje su bila pripremljena razna iznenađenja, a posebno je bilo dinamično u Cineplexxu City Center one Zagreb East gdje su se za dobru atmosferu pobrinuli DJ, hostese te nagradne igre uz PlayStation, stolni nogomet i fliper. No, posjetitelje su najviše impresionirale izložene sportske jurilice Porsche 911 Carrera 4S i Corvette Z06.

Film Brzi i žestoki 7 ponovno je donio napetu priču začinjenu akcijskim potjerama u skupim jurilicama koje su zaštitni znak franšize, a među kojima se posebno ističe rijetki, supersportski model Lykan u proizvodnji W Motorsa. Dobro poznata glumačka ekipa koja uključuje Vina Diesela, Michelle Rodriguez i Dwaynea Johnsona, ovoga puta se suprotstavila odmazdi nepokolebljivog plaćenika Deckarda Shawa (Jason Statham). Ovo je ujedno i posljednji film američkog glumca Paula Walkera koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći u vrijeme snimanja zbog čega je postojala otvorena sumnja u dovršenje filma (za preostale scene angažirana su Paulova braća, Caleb i Cody).

Slijedeći Men’s Night događaj u Cineplexxu je 30. travnja uz film Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, a ponovno će za redovnu cijenu ulaznice biti osigurana izvanredna zabava.

Dodatne informacije dostupne su na www.cineplexx.hr

Komentiraj

Source:NACIONAL