Brooklyn Netsi i u petoj utakmici protiv Milwaukee Bucksa bez Hardena i Irvinga

Nakon što su Brooklyn Netsi u prve dvije utakmice polufinala Istočne konferencije došli do 2-0 protiv Milwaukee Bucksa sa ukupnom prednošću od 47 koševa, činilo se da ekipu Stevea Nasha čeka lagani posao u narednim utakmicama. Međutim, Brooklynu se prvo ozlijedio James Harden (stražnja loža) a onda u četvrtoj utakmici i Kyrie Irving (gležanj) pa je od velikog trija zdrav ostao samo Kevin Durant. Milwaukee je poravnao omjer na 2-2 a u ponedjeljak navečer Netsi će, potvrđeno je, igrati bez Hardena i Irvinga.

„To je tako u play-offu. Momčadi se dižu i padaju, momentumi se mijenjaju, sve ovisi kako momčad reagira“, odgovorio je trener Netsa Steve Nash na pitanje kako će nadomjestiti 50+ koševa koliko će mu nedostajati kroz neigranje ove dvojice važnih igrača.

Koliko će Harden i Irving još izostati, ne zna se. Hardenovo stanje je navodno sve bolje, dok je kod Irvinga službeno objavljeno kako je magnetna rezonanca potvrdila da se radi o uganuću zgloba.

„Kroz sezonu smo već imali puno ozljeda i svejedno smo pobjeđivali. Ne očekujem da će sada sve pasti na Duranta, sve mora pasti na Netse“, dodao je Nash naglašavajući važnost momčadske igre.

Brooklyn je još do prije nekoliko dana smatran kao ponajveći favorit za osvajanje titule prvaka, sada je sve odjednom na klimavim nogama, doslovno.

Komentiraj