Brooke Shields, Chelsea Handler i Juliette Lewis se pridružile kampanji etikete SKIMS

Screenshot YouTube

Glumica i model Brooke Shields (57), komičarka i voditeljica Chelsea Handler (47 ) i poznata američka glumica Juliette Lewis (49) su se pridružile kampanji branda SKIMS pozirajući u donjem rublju, prenosi yahoo.com.

Mediji pišu da je ovo najveća kampanja poznate etikete, koja je uključila oko 50 poznatih žena iz svijeta filma, mode, glazbene industrije i različitih profesija. Pred objektivom fotografskog aparata su u donjem rublju pozirale i Cassie, Becky G, Indya Moore, itd.

Sudionice kampanje su kratko progovorile i o ženskoj seksualnosti. Handler je otkrila da se najudobnije osjeća kad je gola. Mišljenja je da bi velik broj žena trebao u prigodnim trenucima i zbog odjeće ne nositi grudnjak.

Lewis je otkrila da je kao mala djevojčica željela imati veće grudi i bokove. Sad kad je starija voli svoje tijelo i dimenzije, zadovoljna je svojom figurom, a sviđaju joj se i mišići na ženskom tijelu.

Shields je progovorila o ideji samopouzdanja, za nju bi svaka žena trebala zračiti čistom i pravom snagom. Za nju je samouvjerenost seksi, a žensko tijelo je sposobno za mnoge izazove.

Komentiraj