BROJNE NOVOSTI Bartulica objavio najnoviju imovinsku karticu! Evo što sve ima

Autor:

09.06.2024., Hotel International, Zagreb - Docek rezultata izbora za Europski parlament u stozeru Domovinskog pokreta. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Novi europarlamentarac, Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta dopunio je svoju imovinsku karticu. Nakon što je u javnost isplivala informacija da Bartulica živi od 136 eura mjesečno, on je danas dopunio imovinsku karticu, koja otkriva brojne novosti.

Podsjetimo, Bartuličina imovinska kartica privukla je pozornost javnosti kada je otkriveno da mu, nakon što poplaća kredite, za život s obitelji ostane 136 eura. Bartulica se kasnije očitavao preko odvjetnice, te je rekao kako troškove života podmiruje sredstvima koje mu je darovala majka.

U imovinskoj kartici iz veljače 2024. godine upisano je da Bartulica, kao zastupnik u Hrvatskom saboru, mjesečno zarađuje 3.096 eura neto. Upisani su bili i drugi prihodi, od imovine – 50 eura mjesečno. Nova imovinska kartica pokazuje da Bartulica u Saboru zarađuje 2.459 eura, a što se tiče drugih prihoda, osim već spomenutih 50 eura od imovine, upisano je još 398 eura koje Bartulica mjesečno dobiva od Domovinskog pokreta kao međunarodni tajnik. Dobiva još 199 eura mjesečno, a to su primici koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez.

Supruga mu je zaposlena u Hrvatskom katoličkom sveučilištu, ali je na dopustu zbog njege djeteta s teškoćama u razvoju. Mjesečno dobije 551 euro. I to su primici koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez.

Promjena je i u kreditima, Bartulica je u prvoj imovinskoj kartici imao kredit kod Zagrebačke banke od 270.000 eura, a sada upisan i kredit kod Zagrebačke banke od 270.000, koji je odobren uz sudužnika, ali i pozajmica od Vjekoslava Gucića od 30.000 eura.

Što se tiče nekretnina iz prve imovinske kartice, bio je upisan stan u Zagrebu koji vrijedi 500.000 eura, te oranica u Dugom Selu koja vrijedi 50.000 eura. U novoj imovinskoj kartici upisana još i kuća u mjestu Prvić Šepurine koja vrijedi 270.000 eura. U tom mjestu Bartulica još ima i šupu koja vrijedi 20.000 eura, te dva vrta po 5.000 eura.

Obitelj Bartulica ima i dva automobila, točnije supruga vozi Opela iz 2010. godine koji vrijedi 1.200 eura, a Bartulica vozi Opel iz 2020. godine koji vrijedi 8.000 eura.

Cijelu imovinsku karticu Stjepe Bartulice možete pogledati OVDJE.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.