Brodovi Jadrolinije sirenama ispratili Antu Mrvicu na posljednji počinak

Dugogodišnji koordinator Jadrolinijinoga splitskoga plovnog područja Ante Mrvica ispraćen je u srijedu na šibenskom gradskom groblju Kvanj.

Nakon ispraćaja tijelo Ante Mrvice prevezeno je brodom na Žirje, gdje će će naći svoje posljednje počivalište. Tijekom posljednjeg ispraćaja Ante Mrvice, dugogodišnjeg zaposlenika Jadrolinije i dobrog duha splitske luke, s bijelih brodova splitskog i šibenskog plovnog područja oglasile su se brodske sirene.

“Brodovi i posade tako su uputili posljednji pozdrav velikom čovjeku koji je cijelim duhom i bićem bio posvećen brodovima i putnicima. Priče o Anti Mrvici, njegov duh i legenda, živjet će još dugo”, navode iz Jadrolinije, prenosi morski.hr.

U trenucima kada je trajekt s tijelom Ante Mrvice kretao iz Šibenika za Žirje, točno u 11.30 sati, u splitskoj luci oglasile su se sirene s trajekata. Isto je učinjeno i u Šibeniku.

Podsjetimo, umirovljeni koordinator Jadrolinije za plovno područje Dalmacije Ante Mrvica preminuo je u nedjelju u 69. godini života. U splitskoj luci Mrvica je proveo 27 godina, a 2017. godine otišao je u zasluženu mirovinu. Govorio je kako je ljeti tamo znao biti po 18 sati radnim danom, a vikendom i dulje. Zbog toga su mu građani nadjenuli niz simpatičnih nadimaka, a najprepoznatljiviji je ‘dobri duh splitske Jadrolinije’.

‘Dobri duh splitske Jadrolinije’: U 69. godini preminuo Ante Mrvica

Komentiraj