Boris Scitar/vecernji list/PIXSELL

Brkić poručio Milanoviću: Samo me ratni suborci mogu zvati “Vaso”, a ne “Briselski Zoka”

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić poručio je Zoranu Milanoviću, koji je izjavio da je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s “Tomislavom Karamarkom i Vasom Brkićem razinu tamnog vilajeta”, da je on za njega (Milanovića) Milijan Brkić, a samo ga njegovi ratni prijatelji i suborci mogu zvati “Vaso”.

“‘Vaso’ je moj kodni ratni nadimak, ali to ‘Briselski Zoka’, koji rata nije vidio, ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni prijatelji i suborci me mogu zvati ‘Vaso'”, objavio je Brkić na svojem Facebook profilu.

Upozorio je kako Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku na javni upit tko štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUUDI-a, Milanovićeva brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem.

“Zoran Milanović nekadašnjem ravnatelju hrvatskih sigurnosnih službi i načelniku PU zagrebačke iz ratnih vremena slavnih ‘Alfi’, koji su zajedno s drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja ‘tamni vilajet’. Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsjednika Vlade kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije Zoran Milanović dezertirao u ‘briselske hodnike'”, ističe Brkić dodajući kako je Milanovićeva najteža odluka iz “odiseje” u Briselu bila za koji će se polovni automobil odlučiti.

Milanović je u nedjelju u Bruxellesu uzvratio na optužbu Tomislava Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje, kazavši da je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Karamarkom i Brkićem “razinu tamnog vilajeta”.

Komentiraj