facebook.com

Brend Mömax stiže na hrvatsko tržište

Na hrvatsko tržište stiže brend Mömax koji, pod sloganom “I svijet je odmah ljepši!“ nudi bogat asortiman za uređenje doma.

Mömaxov koncept ponude zasniva se na kreativnom dizajnu, jednostavnosti, udobnosti i praćenju svjetskih trendova.

Prenosimo priopćenje za javnost: 

“Kao najavu dolaska u Hrvatsku, Mömax je u organizaciji i vodstvu Voditeljice marketinga, Martine Perić, organizirao put u Graz na kojem su odabrani novinari, influenceri i blogeri bili u posjetu poslovnici, kako bi se bolje upoznali s brendom i onime što on nudi. Osim ugodnog druženja na izletu, u poslovnici u Grazu upoznali su se s čarima ponude austrijskog Mömaxa i dobili dojam što ih uskoro očekuje u Zagrebu.

‘Mömax kupcima nudi pristupačna i moderna rješenja za uređenje prostora, u skladu s njihovim individualnim potrebama i životnim stilom. Sretni smo što ćemo kupcima ponuditi više mogućnosti, fantastičan izbor i povoljne cijene. Pristupačna i atraktivna rješenja koja Mömax nudi obuhvaćaju proizvode za uređenje dnevnih i spavaćih soba, kuhinja, kupaonica, blagovaonica, ureda, predsoblja, soba za bebe, djecu i mlade, za uređenje vrta…’, izjavila je Martina Perić, Voditeljica marketinga Mömaxa.

‘Poslovnica u Zagrebu otvara se 13. lipnja na lokaciji Slavonska avenija 106 i to je 66. poslovnica Mömaxa koji ove godine slavi 15. godina postojanja. U sljedeće dvije godine planiramo otvoriti još jednu poslovnicu u Zagrebu i u nekoliko većih gradova u Hrvatskoj’, otkrila je Martina Perić.

Mömax je pokrenut 2002. godine, a u vlasništvu je austrijske grupacije XXXLutz. Jedinstven austrijski koncept trgovine namještaja od samog početka za cilj ima oduševiti kupce i unijeti novitete, ubrzo se koncept pokazao iznimno uspješnim i proširio se na okolna tržišta“, piše u objavi.

Komentiraj