Ivo Cagalj/PIXSELL

BRBIĆ Tužno je to su nam ukrali reprezentaciju

Novi hrvatski izbornik Ante Čačić objavio je svoj prvi popis za susrete s Bugarskom i Maltom. Na njemu je bilo nekoliko promjena – izostali su Mijo Caktaš i Ante Rebić, dok su poziv dobili Josip Pivarić i Duje Čop.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić izjavio je za Dalmatinski portal kako je tužno ‘što su nam ukrali reprezentaciju’. Dodaje kako ga nepozivanje Caktaša nije iznenadilo, bilo je i očekivano. “Caktaš je bio naš ponajbolji igrač, što je prepoznao i Niko Kovač, a, tko zna, možda je i to bio jedan od razloga njegove smjene”, kaže Brbić dodajući kako je novi izbornik već prvim popisom igrača, pokazao svoj odnos prema Hajduku. “Ako je to uopće njegov popis”, dodaje Brbić.

Ali, Brbić pritom ne misli samo na A-vrstu ‘Vatrenih’. “Sve selekcije se slažu po kriteriju koje postavlja onaj koji vuče sve konce hrvatskog nogometa. Je li normalno da u mladoj reprezentaciji dva bisera, poput Balića i Vlašića ne mogu igrati? Balić na treninzima služi kao popuna za lijevog beka, a Vlašića, našeg ponajboljeg igrača, koji je prije 18-e godine skupio preko 50 nastupa za Hajduk, uvodi se u igru u 85. minuti kao taktičku zamjenu. Očito se naš bivši igrač i trener (Gračan op.a) brzo uklopio u sumornu sliku hrvatskog nogometa”, rekao je Brbić za Dalmatinski portal.

Komentiraj