Branislav Bibić preuzeo poziciju generalnog direktora Philip Morrisa za Rumunjsku

Philip Morris International

Philip Morris International (PMI) imenovao je Branislava Bibića na poziciju generalnog direktora za svoju podružnicu u Rumunjskoj.

Branislav Bibić je hrvatskoj poslovnoj javnosti najpoznatiji kao bivši predsjednik Uprave Philip Morris Zagreba, a u Rumunjsku je 1. studenog prešao iz Švicarske, gdje je radio kao član Management tima i globalni direktor za korporativne poslove za PMI Duty Free poslovanje. Svoju karijeru u PMI započeo je 2007. godine kao voditelj korporativnih poslova te član Management tima za regiju Središnja Europa – Jug.

Rumunjska je važno i dinamično tržište, ova država je jedno od najinovativnijih EU tržišta, usmjerenog na osiguranje rasta i daljnji razvoj poslovanja u području novih proizvoda s potencijalom smanjenog rizika. S obzirom na ambiciozne poslovne planove i odgovornost za upravljanje timom od 900 zaposlenika u Rumunjskoj, Branislavu Bibiću na novoj poziciji sigurno neće nedostajati izazova.

“Počašćen sam ovim imenovanjem i radujem se suradnji s velikim timom u Rumunjskoj. Obzirom da su daljnji rast i razvoj poslovanja te inovativni proizvodi smanjenog rizika prioriteti tvrtke Philip Morris u Rumunjskoj, nastavit ćemo ulagati u razvoj zaposlenika, u naše brandove te u proizvodni centar“, izjavio je Branislav Bibić.

Branislav Bibić
Branislav Bibić
[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]