Pobjedu u Austriji i prve bodove Rijeke u Europa ligi komentirali su sinoć nogometaši hrvatskog prvaka Filip Bradarić i dvostruki strijelac Mario Gavranović.

“Došli smo po bodove, znali smo da ako želimo još nešto u grupi da moramo pobijediti. U prvom poluvremenu smo stvarno dobro reagirali, zabili dva gola. U drugom malo smo se povukli, oni su morali na sve ili ništa, opet gol iz prekida, što nas muči, ali najbitnije da smo pobijedili, da naraste naše samopouzdanje”, rekao je Bradarić.

Dodao je kako su znali da nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj. “Moramo stvarno zapeti u Europi, jer vidimo da možemo, da imamo kvalitetu za igrati protiv europskih momčadi. Idemo se nadigravati, potući sa svima, pa ćemo vidjeti gdje ćemo doći”, zaključio je Bradarić.

Gavranović, koji je sinoć postigao dva gola za Rijeku, naglasio je kako su dobro ušli u utakmicu. “Poveli smo, igrali smo jako dobro prema naprijed i prema nazad. U drugo poluvrijeme nismo baš dobro ušli, oni su nas malo pritisli, na kraju smo se sami doveli u situaciju da primimo gol, ali sve u svemu, dobra utakmica, zadovoljni smo sa tri boda, pobijedili smo. Bio je pritisak nakon dva poraza u dvije utakmice u kojima smo dobro odigrali, naravno”, naglasio je.

Komentiraj