EPA/JIMMY MORRIS

BRAD PITT O OBITELJSKOM ŽIVOTU “To je kaos, totalni kaos. Ali, vrlo je zabavno”

Slavni holivudski glumac Brad Pitt u velikom je intervjuu za britanski Telegraph progovorio o obiteljskom životu. Suprugu Angelinu Jolie upoznao je 2004. godine na snimanju filma ‘Mr. & Mrs. Smith’, a par zajedno ima šestero djece: Maddoxa (14), Paxa (11), Zaharu (10) Sholih (9) i blizance Knoxa i Vivienne (7).

Obiteljski je život opisao kao pun ljubavi, svađa, uzimanja strane, bezbroj pranja zubiju… “Kao, totalni kaos. Ali, vrlo je zabavno”, rekao je Pitt.

51-godišnji glumac iskreno je priznao kako nije imao pojma da nekoga može toliko voljeti, sve dok njegove oči nisu ugledala lica njegove djece. Već kao mladić je znao da želi imati veliku obitelj, u nekim ranijim intervjuima priznao je kako bi volio imati 12 djece.

“Angie i ja smo ciljali na 12, ali smo stali na šestero”, priznao je.

Govorio je i o strogom kršćanskom odgoju i ‘vrlo, vrlo strogom ocu’. Brad je danas ateist, a kaže kako je strog samo prema sinovima.

“Cure ne griješe pa ne moram biti strog prema njima. Osjećam da je moj posao da im sve pokažem, pomognem im pronaći ono što žele raditi u životu, upoznati ih sa što više stvari i upozoriti ih kada pretjeraju. Moraju znati tko su”, dodaje Pitt.

Komentiraj