Brad Pitt najavio kraj glumačke karijere, nastavit će kao producent

Za nešto više  od mjesec dana, 4. kolovoza, u hrvatskim kinima će se pojaviti film „Brzina metka“ (Bullet Train) s Bradom Pittom u glavnoj ulozi. U tom filmu on glumi plaćenog ubojicu koji mora obaviti zadatak u vlaku na relaciji Tokio – Kyoto. Kako stoje stvari, bit će to jedna od njegovih posljednjih uloga, što se može zaključiti nakon Pittovog intervjua u magazinu GQ. „Smatram da sam zašao u posljednju fazu svoje karijere. U zadnje polugodište ili kvartal“, rekao je Pitt koji je dodao kako razmišlja o tome kako će izgledati zadnja faza njegove glumačke karijere.

Ako ostvari te planove, Pitt će nedostajati filmskom svijetu, što je potvrdio u istom članku i Quentin Tarantino koji je s njim radio na filmovima „Bilo jednom u Hollywoodu“ i „Nemilosrdni gadovi“. Taratino ga je usporedio sa glumcima kao što su Paul Newman i Robert Redford i rekao „On je jedan od posljednjih velikih filmskih zvijezda. On je drugačija vrsta. Iskreno, ne znam kako ga se može opisati, to je kao da opisujete sunčevu svjetlost“.

Osim u filmu „Brzina metka“, Brad Pitt će se do kraja godine pojaviti u još jednom filmu, onom „Babylon“ redatelja Damiena Chazellea u kojem će mu partnerica biti Margot Robbie. Premijera filma predviđena je za Božić te mu se već sada predviđaju nominacije za Oscara. Pitt će u svakom slučaju nastaviti raditi kao producent kroz svoju uspješnu kompaniju Plan B. Ove godine ta će kompanija izbaciti u kina filmove „Blonde“ u kojem Ana de Armas glumi Marilyn Monroe i dramu „Women Talking” u kojem glavne uloge Rooney Mara i Frances McDormand.

Komentiraj