Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovo zajedno u spektakularnom humanitarnom projektu

 

U noći s petka na subotu, 21. na 22. kolovoza, nevjerojatna glumačka ekipa okupit će se na jednom mjestu i to u humanitarne svrhe. Jennifer Aniston, Brad Pitt, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Sean Penn i Dane Cook čitat će za virtualnim stolom scenarij filma „Zlatno doba u Ridgemontu“ (Fast Times at Ridgemont High) iz 1982, godine, prvog filma u kojem je Sean Penn pokazao svoj raskošni glumački talent. Taj događaj zbit će se u dva sata iza ponoći i moći će se pratiti preko facebook stranice organizacije CORE. Pokrovitelj događaja je neprofitna organizacija CORE (Community Organized Relief Effort) koju je osnovao Sean Penn te se od onih koji će pratiti ovo čitanje scenarija očekuje donacija za borbu protiv virusa COVID-19.

Tinejdžersku komediju „Zlatno doba u Ridgemontu“ režirala je Amy Heckerling dok je scenarij napisao Cameron Crowe. Njih dvoje će imati uvodni govor u ovaj događaj ali u ovom trenutku ne zna se tko će od glumaca „glumiti“ koji lik iz filma. Ono što se zna jest da Sean Penn neće čitati ulogu koju je imao u filmu, a to je napušeni surfer Jeffrey “Jeff” Spicoli , već će to čitati netko za koga je Penn rekao kako ima povjerenja u njega.

Zanimljivo, ovaj događaj ponovo će spojiti bivše supružnike Brada Pitta i Jennifer Aniston. Oni su se vjenčali u ljeto 2000. godine, a razišli su se početkom 2005. Za vrijeme braka glumili su zajedno 2001. godine u jednoj epizodi serije „Prijatelji“. Početkom ove godine fotografirani su na dodjeli filmskih nagrada SAG kada su se prijateljski pozdravili.

 

Komentiraj