BOŽO PETROV O NARODNOJ KOALICIJI “Na listu su stavili ljude koji su krali aute i protiv kojih se vode postupci”

Goran Stanzl/PIXSELL

Čelnik Mosta nezavnisnih lista Božo Petrov u subotu je, gostujući u Dnevniku N1 televizije, komentirao navode da je preoblikovao intervjuu za Novi list, odnosno da je iz njega izbacio sve što se ticalo kritike Tihomira Oreškovića zbog ljetovanja u državnoj vili.

Petrov kaže da je problem nastao zbog tehničke prirode. “Kad je novinar napravio intervju, moji ‘operativci’ su uzeli malo pjesničke slobode, a nisam se stigao čuti sa novinarom”, objasnio je Petrov dodajući da on nikada ne bi uzeo tako dug odmor ‘zbog posla koji mora obaviti’.

Dodao je da mu je žao što Orešković neće sudjelovati na izborima, ali ističe kako to ‘ne dira’ Most. “Mi se borimo protiv takvih likova kojima je Orešković bio razočaran. HDZ i SDP nisu spremni na promjene jer time gube kolače koje su uživali 20 godina, opstruirali su sve. Borit ćemo se još jače”, kaže Petrov poručujući kako jedino oni nisu mijenjali stavove.

Odluku o tome tko će biti Mostov kandidat za premijera, kaže, donijet će Nacionalno vijeće. “Vjerujem da građani vide da smo zaustavili razgradnju države i zaštitili inerese RH s nešto više od 300.000 glasova, pa zamislite što možemo napraviti s milijun glasova”, poručuje.

Komentirao je i Narodnu koalciiju – “Na listu su stavili ljude protiv kojih se vode pravosudni postupci, koji su do 28 godine krali aute, i to je ta narodna koalicija”. Dodao je da s ljudima koji su vodili SDP i HDZ nemaju što raditi, jer su ih i jedni i drugi pokušali prevariti.

Prigovorio je predsjedniku SDP-a: “Milanović je očito boravio na Havajima šest mjesci dok smo se mi borili za nacionalne interese. Nije se pojavljivao u Saboru ni za minimalac”. Poručio je i kako u HDZ-u i SDP-u nema nikakvih demokratskih procesa, jer njihovi predsjednici donose odluke mimo glavnih odbora i po svojoj volji.

Komentiraj