BOŽO PETROV O NAPADIMA NA MOSTOVCE “Batina ima dva kraja”

Petar Glebov/PIXSELL

Čelnik MOsta nezavisnih lista i potpredsjednik Vlade Božo Petrov u četvrtak je preko Facebooka poručio kako ‘ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube’, osvrčući se na pritiske i fizičke napade na članove njegov stranke.

“Posljednjih šest mjeseci, kako bi sakrili neke nečasne radnje prema Mostu tijekom pregovora, a i zato što je tako naprosto lakše objasniti neke stvari, Most je u jednom dijelu medija kontinuirano predstavljan kao kukavičje jaje i trojanski konj HDZ-a. Mi članovi, zastupnici i čelnici Mosta koji smo svih ovih godina svjedočili nastajanju naše ideje u sredinama iz kojih potičemo, znali smo da je to jako udaljeno od istine.

Naime, svih ovih godina u svojim lokalnim sredinama doživljavali smo neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo s članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka njihove Domoljubne koalicije”, piše Petrov ističući kako se u Vrgorcu ovih dana ponovno dogodio fitički napad na čelnika Nezavisne liste mladih.

“U Vrgorcu, gdje Nezavisna lista mladih koja uživa punu potporu Mosta, na njenog čelnika Antu Pranića, u lokalnom kafiću grubo je nasrnuo i fizički ga ozljedio brat čelnika vrgoračkog HDZ-a, Mate Primorac, ujedno i novinar Slobodne Dalmacije”, objašnjava Petrov i nastavlja: “Most poručuje njemu, a i svima drugima koji će u budućnosti pokušati silom ili na druge nedopustive načine vršiti pritisak na članove Mosta ili nezavisnih lista koje uživaju našu potporu, da batina ima dva kraja”.

Ističe kako se na ‘njihovom kraju’ batine ne nalaze udarci pepeljarom, gušenja ili gaženja automobilom, već ‘predana borba do zadnjeg atom snage, a bolju Hrvatsku i za čiste račune u našim sredinama’.

“Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube”, zaključuje Petrov.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]