Zeljko Lukunic/PIXSELL

Božo Petrov nije se pomolio na Kamenitim vratima

Šetnja od Sabora do Trga bana Josipa Jelačića

Nakon neuspjele konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora na ulicama zagrebačkog Gornjeg grada dogodila se zanimljiva situacija kojoj je slučajno svjedočio i novinar Nacionala.

Petnaest zastupnika Mosta nezavisnih lista zajedno su napustili zgradu Hrvatskog sabora na Trgu Sv. Marka i uputili se prema Trgu bana Jelačića. Jednu skupinu zastupnika Mosta predvodili su Božo Petrov i Ivan Lovrinović, dok je malo iza njih bila skupina u kojoj su između ostalih bili Robert Podolnjak, Miro Bulj i načelnica općine Gradac Ljubica Ambrušec.

Nakon što su došli do Kamenitih vrata, skupina s Petrovom i Lovrinovićem prošla je kroz njih ne zaustavljajući se, dok su se Podolnjak, Bulj i Ljubica Ambrušec zaustavili i pomolili se na Kamenitim vratima. Božo Petrov nije se pomolio.

Druga skupina zastupnika Mosta na Kamenitim vratima ostala je oko deset minuta, a za to vrijeme skupina predvođena Petrovom zauzela je stol u Maloj kavani na Trgu bana Jelačića, gdje su pričekali da im se pridruže i ostali zastupnici koji su se zadržali u molitvi.

 

Komentiraj