Božinović posjetio novouređene prostorije Policijske postaje Knin

Autor:

Knin, 04.08.2018.  Ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović posjetio je Policijsku postaju Knin te obišao novouređene prostorije postaje, koja nije obnavljana još od 1995. godine. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Novouređene prostorije Policijske postaje Knin u subotu je posjetio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, koji je izvijestio kako je u obnovu tih prostorija investirano milijun kuna.

“Ukupna cijena radova je oko milijun kuna a sve smo radili u suradnji s Gradom Kninom i zahvaljujemo gradonačelniku Marku Jeliću na angažmanu i stvarnoj volji da se ovaj posao privede kraju,” izjavio je novinarima ministar Božinović.

Podsjetio je kako je za vrijem prošlogodišnje proslave vojno redarstvene operacije (VRO) ‘Oluja’ uočeno loše stanje u kojem se nalaze prostorije kninske Policijske postaje.

“Tada smo vidjeli jedno stanje koje je neodrživo ne samo za standard Hrvatske policije, već i za grad Knin, koji je simbol pobjede u Domovinskom ratu. Tom prigodom smo se čvrsto obvezali da za ovogodišnju (2018.) proslavu Oluje to stanje više neće biti isto,” objasnio je Božinović.

Ministra Božinović, te ministri Damir Krstičević i Tomo Medved će, u povodu dvodnevnog svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice VRO ‘Oluje’, večeras na Kninskoj tvrđavi nazočiti prijamu ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata. Na svečanosti će predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar Kitarović uručiti odlikovanja umirovljenim general-pukovnicima Mladenu Markaču i Anti Gotovini. Svečanosti će nazočiti i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i Vlade RH Andrej Plenković

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.