Božinović o smijenjenom načelniku policije zbog druženja s članom narkokartela: “Ne postoje indicije koje bi ga dovodile u taj kontekst”

U okviru akcije Balkanski kartel u kojoj je uhićeno 37 osoba diljem Europe unutar koje je razijen narko-lanac, smijenjen je i Zvonimir Petrović, načelnik PU krapinsko-zagorske i bivši šef zagrebačke krim policije

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je kratko prokomentirao slučaj smijenjenog načelnika krapinsko-zagorske policije te bivšeg šefa zagrebačke krim policije Zvonimira Petrovića.

Podsjetimo, MUP je jučer objavio da je Petrović na svoj zahtjev razriješen dužnosti te mu slijedi disciplinski postupak. Petrović je navodno bio pijan u jednom zagrebačkom lokalu u društvu pripadnika člana narkokartela na čijem je čelu Dino Muzaferović Cezar.

Policajci su načelnika zatekli u društvu osumnjičenika kojeg su došli uhititi. Policija je u akciji Balkanski kartel uhitila 37 osoba diljem Europe.

Petrović će dobiti otkaz, ali neće biti kazneno gonjen.

“Ne postoje indicije koje bi njega dovodile u taj kontekst niti se išta radilo u smislu istraživanja ili bilo kojih drugih policijskih postupanja kad je u pitanju gospodin Petrović”, komentirao je Božinović, piše Dnevnik.hr.

Smijenjen načelnik zagorske policije, navodno je bio pijan u društvu člana narkobande

Komentiraj

nacional banner
nacional banner