BOŽIĆNI ŠAMPION Vozio taxi s 3,29 promila

Petar Glebov/Pixsell

Tijekom božićnih blagdana prometna policija je u kontroli prometa na cestama Primorsko goranske županije zatekla nekoliko vozača u alkoholiziranom stanju, a među pijanima za upravljačem izdvaja se 41 godišnji taksist.

Kako se doznaje iz PU primorsko goranske ovaj je vozač u noći Božića, nešto iza ponoći, na području Jadranova kod Crikvenice upravljao taxi vozilom s koncentracijom alkohola od čak 3,29 g/kg. Policija ga je isključila iz prometa i privela u službene policijske prostorije.

U isto vrijeme na autocesti  Rijeka-Zagreb kod Vrbovskog zaustavljen je i alkoholizirani 37-godišnji vozač.  Pri koncentraciji alkohola od 1,50 g/kg, upravljao je osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih oznaka. K tome , vozio je bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje. I ovaj je vozač zbog počinjenih prekršaja priveden  u prostorije policije.

U policijskoj postaji je završio  i 66 godišnjak koji je zaustavljen u riječkom kvartu Zamet na Badnjak navečer.  U svoj je  Mercedes sjeo alkoholiziran, alkotestiranjem mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,68 g/kg.

Komentiraj