Božićna bajka by Kaufland

BOŽIĆNA BAJKA BY KAUFLAND Cjelodnevni glazbeni program za ispraćaj stare godine u centru Zagreba

Protekli tjedan ‘Božićne bajke by Kaufland’ završio je sunčanim vremenom, odličnom atmosferom i živopisnim Badnjakom.

Posjetitelji su još jedan vikend uživali u najboljoj gastronomskoj ponudi, odličnoj zabavi i najboljem glazbenom programu. Tako je petak prošao u znaku sada već skoro tradicionalnog Kronplatz Après Ski Partya, a završio je setom DJ-a Marca Colea koji je dodatno podigao raspoloženje na trgu.

Subota je donijela još jednu Zagrebačku božićnu špicu koja je poslužila kao odlično zagrijavanje za nedjelju i Badnjak božićne bajke na kojem su nastupili veseli cure i dečki iz Jingle Brass Banda i legendarni DJ Frx, dok je večernji dio programa još jednom popratio DJ Marco Cole. Posjetitelji su mogli uživati na Božić uz Kikija Beluhana i Xmas Supaloversa koji su dodatno uljepšali ovaj divan zimski dan i večer.

Najbolji doček na glavnom trgu

Kako se kraj godine ozbiljno približava, najbolji doček je tradicionalno na glavnom trgu, tako da će se svi posjetitelji moći zabaviti uz cjelodnevni glazbeni program počevši s DJ Marcom Coleom do 11h, zatim DJ Frxom od 17h i Mariom Vukićevićem od 22h koji će predvoditi bajkoviti program novogodišnje večeri.

Uz delicije u kojima možete uživati iz ponude kućica, podsjećamo sve posjetitelje da u Sibon kućici mogu sami izraditi vlastiti pjenušac sa svojim potpisom te tako ovjekovječiti najdužu noć u godini. Upad se ne plaća, samo donesite osmijeh i “cipelice za ples”.

Nemojte zaboraviti i kušati razne delicije iz svih dijelova Hrvatske na kućicama koje će za novogodišnju noć nuditi prave poslastice koje možete kušati samo na Božićnoj bajci.

Ne zaboravite – zabava, dobra klopa, miris kuhanog vina te istinski blagdanski ugođaj čekaju sve nas do 7. siječnja sljedeće godine.

Vidimo se na ‘Božićnoj bajci by Kaufland’.

Komentiraj