hina

Božić: Očekujem pobjedu; Nazor: Zadar je favorit

Košarkaši Zadra danas na Višnjiku dočekuju momčad Cibone u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, javlja HRT.

Momčad Zadra svjesna je teškog zadatka, ali vjeruju da će dobrom igrom i uz domaće navijače pobjedom otvoriti put prem finalu.

Očekuje nas teška utakmica jer Cibona ima dosta iskusnih i kvalitetnih igrača. Ipak, smatram da najviše moramo pripaziti na Luku Žorića koji im je cijelu sezonu nositelj igre. Morat ćemo odigrati dobru i kvalitetnu utakmicu u oba smjera. Pozivam sve naše navijače da napune Krešin dom i bodre nas kao i uvijek da dođemo do pobjede, poručuje najiskusniji u redovima Zadra Jakov Vladović.

Jedan od najvažnijih karika Zadra u doigravanju trebao bi biti Luka Božić koji u posljednje vrijeme igra u sve boljoj formi.

Mi i Cibona dobro se poznajemo, tako da ne bi trebao biti velikih iznenađenja. Ulazimo maksimalno motivirano na krilima sjajnog niza pobjeda. Dobro smo se pripremili, očekujem da budemo pravi i uz potporu s tribina uspjeh ne bi trebao izostati, kaže Božić.

Trener Cibone Ante Nazor ne bježi od činjenice da je Zadar favorit u ovom susretu.

Veselim se utakmici polufinala protiv Zadra. Utakmica koja ima dodatan naboj i koliko god mi je teško reći da je u ovom trenutku Zadar favorit, moramo biti pošten i naglasiti da je nekada u ovakvim situacijama puno slabiji Zadar dobivao puno bolju Cibonu. Iz tog razloga moramo biti maksimalno borbeni, motivirani i pokazati se u što boljem svijetlu, izjavio je Nazor.

Nemamo pravo biti bahati u odnosu na Zadar jer je više puta pokazao dominaciju ove sezone. Utakmica u polufinala Kupa koju smo pobijedili daje nam za pravo nadati se. Nastojat ćemo pokazati određene adute ne bismo li bili što duže ravnopravni na terenu, smatra strateg Cibosa.

Komentiraj