Boy George u potrazi za glumcem koji će ga glumiti u biografskom filmu

Britanski pjevač Boy George pokrenuo je ovih dana potragu za glavnim glumcem koji će ga utjeloviti u glazbenom biografskom filmu koji će se početi snimati ovog ljeta. Frontmen grupe Culture Club, čije je pravo ime George O’Dowd, oglasio se na društvenim mrežama kako bi to objavio. U videu je rekao da će glumac Daniel Mays iz tv serije ‘Line of Duty’ glumiti njegovog oca i dodao intrigantno da “postoje glasine o tome da je i Keanu Reeves u igri”.

“Jako sam uzbuđen što najavljujem film o svom životu i grupi Culture Club pod nazivom “Karma Chameleon” koji će se snimati ovog ljeta u Londonu i širom svijeta”, rekao je. “Postoji samo jedan problem, i to prilično velik – tko će me glumiti? Tražimo hrabrog mladog glumca s bilo kojeg mjesta na svijetu koji će zaigrati ulogu svog života.”

Film, za koji je scenarij napisao i režira ga Sacha Gervasi, pratit će skromne početke Boy Georgea u irskoj radničkoj obitelji, kroz njegov uspon ka vrhu međunarodnih top ljestvica s grupom Culture Club. Grupa Culture Club, koja je nagrađena i nagradom Grammy, osnovana je 1981. godine i proslavila se hitovima “Karma Chameleon” i  “Do You Really Want to Hurt Me”.

Film ‘Karma Chameleon’ financira i producira Millennium Media koji su sudjelovali i u ekraniziranim glazbenim biografijama objavljenim u posljednjih nekoliko godina, uključujući “Rocketman” o Eltonu Johnu i “Bohemian Rhapsody” o grupi Queen. “Boy George i Culture Club nadahnuli su toliko ljudi. Konkretno, Georgeov specifičan način da bude vjeran sebi otvorio je put mnogim ljudima da žive svoju istinu kao neustrašivi pojedinci”, rekao je Jonathan Yunger, kopredsjednik tvrtke Millennium Media povodom snimanja spomenutog filma.

 

Komentiraj