Bottega Veneta u Milanu predstavila trendove za proljeće/ljeto 2023. godine

Screenshot YouTube

Revija modne kuće Bottega Veneta na Tjednu mode u Milanu je bila vrlo dobro posjećena, a etiketa je  jasno najavila neke od trendova za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2023. godine, prenosi yahoo.com.

Kreativni direktor Matthieu Blazy je u kolekciji istaknuo svoje viđenje i iznimno prigodan dizajn poznatih modnih pravila, a mali naglasak je stavio na detalje i modne dodatke, kao što su torbe i ruksaci.

Mediji ističu da je Blazy ‘na domaćem terenu’ potvrdio kvalitetu samo mjeseca dana nakon svoje prve velike kampanje za talijansku luksuznu modnu kuća sa sjedištem u Milanu.

Revija je pokazala cijeli niz casual klasičnih krojeva uz kombiniranje dizajnerskih zahvata, a od trendova za sezonu proljeće/ljeto se ističu: nužnost slojevitog odijevanja, bijele i maštovite top majice i detalji na odjevnim predmetima, kao što su resice.

Trendovi u kategoriji modnih dodataka se odnose na torbe i uvijek korisne ruksake. Bottega je na reviji predstavila opciju nošenja dviju elegantnih ručnih torbi, dok je svoje dopadljive ruksake kreirala za nošenje na samo jednom ramenu.

Komentiraj