BOSCHOVO UPOZORENJE ‘Ako imate ovaj štednjak, isključite dovod plina’

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tvrtka Bosch na svojim je stranicama objavila upozorenje od mogućih eksplozija na nekim modelima njihovih samostojećih plinskih štednjaka. Mole vlasnike tih modela da postupe u skladu s njihovom sigurnosnom obavijesti, koju Vam u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Problem se javlja na ograničenom broju samostojećih plinskih štednjaka proizvedenih između siječnja 2009. i listopada 2011. godine. U rijetkim slučajevima plinski spojni priključak mogao bi biti oštećen. Kao posljedica toga, može doći do curenja plina, a u iznimno rijetkim slučajevima postoji opasnost od eksplozije.

Kako bi izbjegli bilo kakve moguće opasnosti, vlasnici kućanskog uređaja na kojemu se navedeni problem javlja trebali bi odmah isključiti dovod plina na kućanski uređaj i ne upotrebljavati ga prije zamjene spojnog priključka.

Svim vlasnicima kućanskih uređaja na kojima se navedeni problem javlja nudimo besplatnu zamjenu spojnog priključka od strane kvalificiranog servisnog inženjera. Zamjena se izvodi u vlasnikovom domu, njome se u potpunosti uklanja problem, besplatna je i vlasnik nema dodatnih troškova ni ne mora ulagati dodatni trud.

Predani smo osiguravanju najviših sigurnosnih standarda, vrhunske kvalitete proizvoda i pouzdanosti svih naših proizvoda. Stoga provodimo ovu dobrovoljnu sigurnosnu mjeru. Ispričavamo se zbog izazvanih neugodnosti i zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju”, stoji u objavi.

Bosch napominje da korisnici broj modela uređaja unesu na njihovu web stranicu kako bi provjerili javlja li se navedeni problem na njihovom uređaju.

Komentiraj