Borna Ćorić se vraća u reprezentaciju: “Nesporazumi su izglađeni”

INA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić vraća se u tenisku reprezentaciju, potvrđeno je iz HTS-a nakon sastanka Ćorića s predsjednikom HTS-a Franjom Lukovićem i izbornikom Željkom Krajanom.

“Izraženo je razumijevanje za Bornino nezadovoljstvo zbog izostavljanja iz ekipe u prošlogodišnjem finalu, ali i obostrana želja da u daljnjim nastupima naše reprezentacije Bona Ćorić da svoj doprinos, onako kako je to omogućilo dolazak do finala Davis Cupa u 2016. godini. Očekujemo stoga da ćemo u rujanskom susretu s Kolumbijom osigurati ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa te dodatno ojačani iskustvima iz 2016., uz malo sportske sreće, već iduće godine ponovno aspirirati na osvajanje trofeja u tom natjecanju”, priopćili su iz HTS-a.

Sam Ćorić je prije nekoliko dana najavio mogući povratak u reprezentaciju, navodeći kako postoji još nekoliko nesuglasica koje moraju riješiti. “Mislim da stvar ide u pozitivnom smjeru i stvarno se nadam da će završiti pozitivno. Igrao sam tri godine za reprezentaciju i stvarno se nadam da će završiti pozitivno, jer ja bih stvarno volio igrati”, izjavio je Ćorić.

Komentiraj