BORIS MILETIĆ ‘Građani nagradili dosljednost IDS-a’

HINA/ Daniel SPONZ

Predsjednik Istarskoga demokratskog sabora (IDS) i kandidat za pulskoga gradonačelnika Boris Miletić zahvalio je u nedjelju navečer u stožeru stranke u Puli svim građanima koji su izašli na izbore i svima koji su poduprli IDS koji je, kako je rekao. po prvim neslužbenim rezultatima, ostvario izvrsne rezultate diljem Istre.

“Građani Istre još jedanput su nagradili dosljednost IDS-a i gromoglasno poduprijeli našu borbu za Istru, za toleranciju i građanska prava. Odličan rezultat na razini županije garantira nastavak politike rasta i razvoja, politike koje ima snagu Istru dovesti među najrazvijenije regije Europe”, poručio je Miletić nakon obrađenih 53 posto biračkih mjesta u kojima ima potporu od 51,9 posto birača.

Potpredsjednik stranke i IDS-ov kandidat za istarskoga župana Valter Flego, koji po prvim neslužbenim rezultatima uvjerljivo vodi, izrazio je zadovoljstvo, kako je rekao, “izvrsnim rezultatima koji pristižu s terena”.

“To je samo dokaz da ljudi prije svega prepoznaju i cijene dosljednost, cijene rad i rezultate. Veselim se budućim aktivnostima, razvoju Istre utemeljenom na sigurnosti i stabilnosti koja će dovesti do rasta i razvoja”, poručio je Flego, koji, po prvim rezultatima, s obrađenih 58 posto biračkih mjesta ima oko 66 posto glasova birača. Na listi za Županijsku skupštinu koalicija IDS-HNS-ISU-HSLS-Zeleni, nakon obrađenih 59 posto biračkih mjesta, ima potporu 57 posto birača.

Komentiraj