Borimir Perković više nije trener Varaždina

Nakon Osijeka, Rijeke i Slaven Belupa i u Varaždinu je došlo do smjene trenera u aktualnoj sezoni HT Prve lige. Novi prvoligaš je službeno objavio da se sporazumno rastao s Borimirom Perkovićem te su mu zahvalili na dosadašnjem angažmanu, iznimnoj profesionalnosti i stručnosti te su mu zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

Perković je Varaždin preuzeo uoči početka sezone nakon što se klub nije dogovorio za nastavak suradnje s Brankom Karačićem s kojim su osvojili Drugu HNL čime su izborili plasman u prvi rang natjecanja.

Klub je vodio u 12 utakmica u kojima je ostvario dvije pobjede, od kojih je jedna bila u prvenstvu protiv Dinama te jedna u prvom kolu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Maksimira. Uz to je zabilježio i četiri neriješena ishoda ze šest poraza. Varaždin se nakon 11. odigranih kola trenutno nalazi na začelju prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova koliko ima i pretposljednji Inter-Zaprešić.

52-godišnji trener je prije Varaždina radio u Šibeniku, a prethodno i u Saudijskoj Arabiji te Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je u Faisalyju i Al Ainu bio pomoćnik Zlatka Dalića. U Hrvatskoj je vodio i Inter-Zaprešić.

Ljestvica:

Komentiraj