Borba do samog kraja: Preminula je Ena Šarac

Ena Šarac, 25-godišnja Osječanka, izgubila je u subotu bitku za život.

Ena se godinama borila protiv tumora na mozgu, a zatim je dobila i leukemiju. U travnju je bila na operaciji glave zbog bakterije MRSA. Oporavak je krenuo u dobrom smjeru, redovito se javljala na Facebooku i šalila na svoj račun. No, bolest je bila jača.

“Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo.

Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti.

Čuvaj svoje anđele.

Prijateljica Enicine obitelji”, objavljeno je na društvenoj mreži Facebook.

Godine 2013. objavljeno je da su nakon 11 godina borbe s tumorom na mozgu liječnici ustvrdili da je Ena konačno zdrava. no, samo nekoliko mjeseci kasnije ponovno je zavrpila u bolnici zbog jakih glavobolji. Utvrđeno je da je došlo do krvarenja u mozgu kao posljedica lijeka koji se koristi za razrjeđivanje krvi, a koji je Ena uzimala nakon operacije kuka.

Dan nakon izlaska iz bolnice je obranila maturu. “I šašavica obranila maturu. Juuuuuupi. Sve se može kad se hoće!”, objavila je na svom Facebook profilu u kolovozu 2013. godine.

Sredinom travnja na društvenim je mrežama objavila da mora na hitnu operaciju glave. Operirana je 28. travnja, a operacija je trajala 13 sati. Ena se dobro oporavljala i 1. svibnja je objavila da je ‘super’. u subotu je stigla vijest da je preminula.

Komentiraj