Borat urnebesnom video porukom čestitao rođendan Katy Perry

Pjevačica Katy Perry proslavila je u nedjelju 36. rođendan, video čestitku joj je poslao i Borat Sagdiyev, što je njezin suprug Orlando Bloom objavio na Instagramu. Ovaj kazahstanski novinar, alter ego glumca Sache Barona Cohena, započinje svoju poruku sa „Jak sie masz (Kako si?), Katy Pepsi“.

U nastavku, Borat objašnjava kako je vidio sliku golog Orlanda Blooma. Radi se o fotografijama koje su prije četiri godine osvanule na internetu i na kojima se vidi potpuno goli Orlando Bloom dok vesla na SUP-u (Stand-Up Paddle). „Planirao sam otići na jedrenje na Floridu pa sam na internetu tražio vodene sportove u Orlandu. Umjesto toga, gospodin Google poslao mi je fotografiju vašeg supruga i njegovog pitona. Dobar mu je. Mora da je lijepo vidjeti Orlanda kako cvjeta“, izjavio je Borat igrajući se riječima jer Bloom znači cvjetati. „Imat ćeš divan rođendan. Puno kreme na tvojoj torti. Zašto ne?“, zaključio je Borat u svom stilu.

 

View this post on Instagram

 

@katyperry your dream come true birthday message my love HAPPY BIRTHDAY ❤️🎂🎈@boratsagdiyev 🤣

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Drugi dio filma o Boratu, nazvan „Borat Subsequent Moviefilm“ prikazuje se od petka, 23. listopada, na streaming platformi Amazon Prime.

Komentiraj