Bono Vox, P. Williams i Halsey u nastavku animiranog hita „Pjevajte s nama 2“

Nakon što je 2016. godine animirani film „Pjevajte s nama“ oduševio brojnu publiku širom svijeta najavljen je nastavak za prosinac 2021. godine od strane produkcijske kompanije Illumination koji su zaslužni i za animirane hitove „Despicable Me“ i „The Secret Life of Pets“. I dok su u prvom „Pjevajte s nama“ likovima svoje glasove dali Matthew McConaughey, Reese Whiterspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johanson i mnogi drugi, producenti nastavka angažirali su uz staru ekipu i pjevača grupe U2, Bono Voxa, Pharrella Williamsa i pjevačicu Halsey. Za sada je poznato da će se uz njih pojaviti svojim glasovima i Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti i Bobby Cannavale.

Kako prenosi Variety, Bono će u animiranom filmu debitirati kao lav i povučena rock zvijezda Clay Calloway koji se izolirao od svijeta nakon što mu je supruga preminula. Williams će glumiti Alfonsa, vozača kamiona za sladoled koji je ujedno i slon, a zaljubljuje se u drugog slona kojeg glumi Tori Kelly. Halsey glumi tinejdžericu vučicu Porsche.

“Film je glazbena proslava nemilosrdne potrage za svojim snovima, bez obzira na velike izazove koji vam stoje na putu”, rekao je osnivač i izvršni direktor kompanije Illuminationa Chris Meledandri.

 

Komentiraj