Marcella Zanki

BON TON STORE Sexy editorijal ‘Endless summer’ u duhu osamdesetih

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora.

Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & gallerya otputovala u Split i u suradnji sa poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserskom Marcellom Zanki snimila odličan editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog. Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala splitska street style fotografkinja Sonja Dvornik.

Sve ljepote Grada Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80-te godine. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica dokazuju da taj stil nikad ne izlazi iz mode.

Endless summer priča odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije brendova Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih.

Razveselila nas je vijest da je stranica www.bontongallery.com online, a vrlo skoro nas očekuje i web store.

Komentiraj