BON TON STORE & GALLERY Nova adresa originalnog zagrebačkog modno-glazbenog odredišta

Nadja Božić

Zagrebački contemporary store i galerija – bon ton store & gallery od svojih početaka 2014. godine u Dežmanovom prolazu pozicionirao se kao jedno od vodećih mjesta u gradu koje spaja modu i glazbu.

Voditelji pomalo neobičnog butika pažljivo grade vlastitu priču s pomalo romantičnim retro prizvukom koja je spoj Kalifornije, francuske rivijere i Jadranskog mora, ispričana kroz nove kolekcije mladih brendova.

Od prošlog tjedna, bon ton je otvorio svoja vrata u novom, preuređenom prostoru na adresi Preradovićeva 34, a novo poglavlje u njihovoj priči najavljuje kampanja koju potpisuje Nadja Božić.

Idiličan ambijent istarskog Hotela Meneghetti poslužio je kao savršena inspiracija za odlične vizuale talentirane fotografkinje i DJ-ice s berlinskom adresom. Serija fotografija snimana analognim fotoaparatima prati divnu Magdalenu (Colors model management) kroz dan proveden u prekrasnom opuštajućem okruženju.

U jako cool ‘model off dutyp stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica nastale u suradnji s berlinskom ilustratoricom Rahel Susskind, a Sheriff & Cherry naočale sjajno su se uklopile u opuštenu, pomalo retro bon ton priču.

Uz komade iz kampanje, u Preradovićevoj se mogu naći i nove kolekcije brendova National standard i BLK DNM.

Komentiraj