Kretanje osoba i vozila preko međunarodnog graničnog prijelaza Brod – Slavonski Brod bit će onemogućeno u srijedu od 11 do 13 sati zbog uklanjanja zrakoplovne bombe ostale iz Drugog svjetskog rata iz rijeke Save, priopćila je u utorak granična policija Bosne i Hercegovine.

“Ministarstvo sigurnosti BiH informiralo je graničnu policiju BiH da će se na lokalitetu međunarodnog graničnog prijelaza Brod – Slavonski Brod 9.8.2017. od 11 do 13 sati iz rijeke Save uklanjati zrakoplovna bomba ostala iz Drugog svjetskog rata”, stoji u priopćenju.

Granična policija je izvijestila građane da će u skladu sa sigurnosnim mjerama biti onemogućeno kretanje osoba i vozila preko tog graničnog prijelaza do završetka planiranih aktivnosti na uklanjanju bombe te da za prelazak državne granice mogu koristiti alternativni međunarodni granični prijelaz Šamac – Slavonski Šamac.

Komentiraj

PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.