Bojan Navojec i Mario Petreković u kampanji Lidla i HGSS-a

Lidl Hrvatska

Trgovački lanac Lidl Hrvatska je poznat je po tome da podržava rad brojnih udruga i institucija koje se bave korisnim radom, stvaranjem bolje zajednice i kvalitetnijih uvjeta života.

U toj je misiji prepoznao istinske junake, Hrvatsku gorsku službu spašavanja, kao svog novog partnera. Ovim partnerstvom, Lidl je dao doprinos uspješnom i nesmetanom radu HGSS-ovaca, koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi pomogli ljudima u nevolji, često riskirajući vlastite živote. HGSS-ovci su u hrvatskoj javnosti izuzetno omiljeni. Svojim volonterskim radom pokazuju stvarnu ljudskost, uspijevajući uvijek u svoju komunikaciju utkati dozu humora.

Kako je došlo do suradnje Lidla i Hrvatske gorske službe spašavanja, na predstavljanju kampanje pojasnili su voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska, Marina Dijaković te pročelnik HGSS-a, Josip Granić. Okupljenima su svoje dojmove prenijeli i Mario Petreković i Bojan Navojec, zaštitna lica kampanje.

“Uistinu smo ponosni na ovu suradnju, na zajedničku kampanju i činjenicu da smo doprinijeli radu naših HGSS-ovaca, koji bez trunke samohvale svakodnevno spašavaju živote. Odlučili smo da zaslužuju našu podršku, s obzirom na to da godinama nesebično, neumorno i izuzetno pozitivno, s osmjehom na licu pomažu našim građanima i turistima. Spojiti njihove navike i njihov radni dan s našim brandom ‘Okusi zavičaj’ je bilo lako, logično i prirodno“, rekla je Marina Dijaković iz Lidla Hrvatska.

“Naša služba sastavljena je od volontera kojima je jedina motivacija za obavljanje ovog posla pomaganje unesrećenim ljudima. Ne patimo od toga da se o nama puno priča ili piše, ali vjerujem da je upravo naša dobra i otvorena komunikacija dovela i do ove lijepe suradnje s Lidlom, koja nam puno znači. Osim što će nam s njihovom podrškom obavljanje svakodnevnih zadaća biti olakšano, veseli nas vidjeti da Lidl također vodi brigu o okolišu te da godinama pruža podršku domaćim dobavljačima“, kazao je Josip Granić, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja.

FOTO: Jadran Kapović iz HGSS-a, predsjednik Uprave Lidla Hrvatska Boris Lozić, pročelnik HGSS-a Josip Granić, član Uprave Lidla Hrvatska Bojan Vuković, Luka Havliček iz HGSS-a

Komentiraj