facebook.com

Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan glume u dječjem mjuziklu

Bojan Jambrošić kao Vuk i Manuela Svorcan kao Crvenkapica otkrivaju pravu istinu koja se skriva iza poznatih dječjih bajki.

Sjajan glumački tim oduševio je ove subote premijernom izvedbom mjuzikla za djecu ‘Mi o vuku’ te je brojne uzbuđene mališane i njihove roditelje odveo na raspjevano i rasplesano putovanje svijetom mašte u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Publika je uz duge ovacije pozdravila ovaj novi, otkačeni mjuzikl u kojem su mogli doznati da li je zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića. U sjajnoj, energičnoj glumi i zaraznim glazbenim brojevima uživali su glazbenice Martina Tomčić i Pamela Ramljak, televizijski voditelj Dalibor Petko, modni dizajner Zoran Aragović i brojni drugi.

Mjuzikl u koprodukciji B Glad Produkcije i KD Vatroslava Lisinskog potpisuje istaknuti urednik, novinar i dramski pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan Robert Bošković. Autor glazbe je Bojan Jambrošić, za koreografiju je zaslužna Manuela Svorcan, za grafički dizajn Kristina Gudac, a za vrlo zanimljivu kostimografiju etiketa BiteMyStyle. Glas bakici je posudila glumica Kostadinka Velkovska.

Ulaznice za čak pet nadolazećih termina u Zagrebu rasprodane su u rekordnom roku, a sljedeća izvedba za koju je ostalo malo slobodnih mjesta očekuje nas 24. veljače.

Komentiraj