Bojan Bogdanović: “Teško mi je izgubiti utakmicu s reprezentacijom. Nismo imali ovakvu podršku dugu vremena”

Hrvatska košarkaška reprezentacija u subotu je poražena od Njemačke 86:76 u polufinalu kvalifikacija za Olimpijske igre. Najbolji hrvatski košarkaš bio je Bojan Bogdanović, kojui je zabio 38 koševa, točno pola svih hrvatskih, šutirao je 7/8 za dva, 4/11 za tri i 12/14 sa linije bacanja.

“Nemate mi što čestitati. Teška utakmica, igrali smo tri četvrtine dobro, kontrolirali smo defenzivni skok većim dijelom utakmice. Hvala publici i Torcidi što su došli u ovako velikom broju i podržali nas”, rekao je Bogdanović nakon susreta.

Dodao je da je najviše problema bilo u uigranosti. “Nisam umoran, nije mi bila teška sezona. Šteta, imali smo sjajnu priliku, organizirali smo turnir, imali smo veliku podršku, ali jedna-dvije lopte su presudile i otišlo je na njihovu stranu”, poručio je.

Zadnju četvrtinu Hrvatska je izgubila 30-13, došla sa +7 na -10. “Mario i ja smo uzeli nekoliko prebrzih trica, trebali smo igrati dulje napade i spustiti za Žižića, ali eto… još jedno razočarenje”, rekao je Bogdanović.

Na kraju utakmice pustio je i suzu. “Teško mi je izgubiti utakmicu s reprezentacijom. Nismo imali ovakvu podršku dugu vremena, hvala još jednom svima”, zaključio je Bogdanović.

Hrvatska ostala bez plasmana na Igre u Tokyo, Bojan Bogdanović nije mogao baš sve sam

Komentiraj