Blaženko Lacković objavio kraj karijere

Blaženko Lacković najavio je kraj rukometne karijere.

Lacković je bio posljednji aktivni član Červarove generacije koja je 2003. godine osvojila svjetsko zlato. Lacković se nakon 23 godine karijere povlač u svojoj 40. godini, a već je najavio kako ostaje u rukometu, kao pomoćni trener u Hamburgu.

“Nakon duge 23 godina karijere ponosan mogu zaključiti jedno poglavlje i započeti drugo. Uživao sam u svakom provedenom trenutku na terenu!
Naučio da samo trudom, radom i odricanjem mogu biti svakim danom bolji! Posebno sam ponosan na vrijeme provedeno u reprezentaciji za koju sam uvijek igrao sa srcem! Najveća hvala mojoj supruzi Nikolini koja je moja najveća podrška i oslonac! Isto tako zahvaljujem mojoj djeci koji su moja velika motivacija!

RK Novi Marof, RK Varteks Varaždin, RK Zagreb, RK Metković, SG Flensburg Handewitt, HSV Hamburg, Vardar Skoplje, THW Kiel i na kraju svom Hamburgu, zahvaljujem što su bili predivni dio mog putovanja. Hvala mojim suigračima-prijateljima, trenerima, navijačima, fizioterapeutima, doktorima i zaposlenicima klubova.

Nimalo tužan, naprotiv, pun samopouzdanja preuzimam novu ulogu pomoćnog trenera u Hamburgu! Veselim se kao i uvijek novim izazovima!”, napisao je na Instagramu.

View this post on Instagram

Nakon dugih 23 godina karijere, ponosan mogu zakljuciti jedno poglavlje i zapoceti drugo. Uzivao sam u svakom provedenom trenutku na terenu! Naucio da samo trudom, radom i odricanjem mogu biti svakim danom bolji! Posebno sam ponosan na vrijeme provedeno u reprezentaciji 🇭🇷, za koju sam uvijek igrao sa srcem! Najveca hvala mojoj supruzi Nikolini koja je moja najveca podrska i oslonac! ❤️ Isto tako zahvaljujem mojoj djeci koji su moja velika motivacija! RK Novi Marof, RK Varteks Varazdin, RK Zagreb, RK Metkovic, SG Flensburg Handewitt, HSV Hamburg, Vardar Skoplje, THW Kiel i na kraju svom Hamburgu, zahvaljujem sto su bili predivni dio mog putovanja. Hvala mojim suigracima-prijateljima, trenerima, navijacima, fizioterapeutima, doktorima i zaposlenicima klubova. Nimalo tuzan, naprotiv, pun samopouzdanja preuzimam novu ulogu pomocnog trenera u Hamburgu! @hamburghandball Veselim se kao i uvijek novim izazovima!

A post shared by Blazenko Lackovic (@blazenkolackovic) on

Komentiraj