BJELICI PREKIPJELO NAKON PORAZA: “Ako se pojedincima gadi HNL, onda neće igrati”

Nenad Bjelica poslije poraza od Varaždina nije birao riječi. Trener Dinama izgubio je živce nakon poraza od Varaždina.

“Čestitam Varaždinu na zasluženoj pobjedi, pokazali su puno borbe, želje i htijenja, vidjelo se kako žele taj pozitivan rezultat. Mi smo očito mislili da će nam biti lakše, pa onda i kada dođu neke dobre situacije ne zabiješ gol ili vam golman obrani. Nama je ovo dobar šamar, dokaz da samo maksimalnim pristupom možemo pobjeđivati i dalje”, rekao je Bjelica pa nastavio:

“Za ovakvu predstavu nemam objašnjenja, svi misle da moraju igrati, da moraju uvijek biti na terenu, bilo u Europi ili na drugim utakmicama. A onda njihovi menadžeri zivkaju vas, mene, raznim putem pokušavaju doći do beneficija. A kod Nenada Bjelice nema beneficija, zapamtite! Jedino mjerilo je teren, danas smo imali nekolicinu njih koji bi rado igrali velike utakmice, ali su jako malo pokazali. To je dobro mjerilo za sve ono koje dolazi”, kaže.

Bjelica je najavio kako bi sada mogao manje rotirati igrače. “Igrat će se prema zaslugama. Lani su te rotacije dobro funkcionirale, a sada se pojedincima očito gadi igrati HNL. OK, ako ne žele, nema problema, neće ga ni igrati. Imamo mi momaka koji žele igrati, ima ih i u B momčadi, ako treba bit će prilike za njih. A tko neće davati maksimum, neće ni igrati. Takvima džabe i menadžeri i novinari, meni je svejedno. Takvi pozivi za mene su završena priča”, objasnio je.

Na kraju je poručio kako svi igrači, prije svega, moraju poštivati Dinamo, klub koji ih redovito plaća. “U ugovoru im stoji kako oni moraju trenirati, a trener bira kada će tko igrati. Malo previše energije trošimo na razne poziva, više nemam strpljenja. Neka igrači šute i rade, a ja ću odlučiti tko će igrati. Tako će biti do kraja polusezone, to sam im već i najavio u svlačionici. Više ne želim nikoga u svojoj kabini, nikakve individualne razgovore. Mjerilo je teren, tko se pokaže na treningu, taj će igrati”, zaključio je Bjelica, kako prenose 24sata.

Komentiraj