BJELICA "Želimo napraviti još jači Dinamo"

Sanjin Strukic/PIXSELL

U susretu 30. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Dinama pobijedili Slaven Belupo s 1:0 i šest kola prije kraja prvenstva i matematički osigurali naslov prvaka.
Trener Dinama Nenad Bjelica nakoon susreta je čestitao svim igračima, stručnom stožeru, svima koji rade u Dinamu i koji su stvarali ovu momčad. “Čestitke i navijačima i svima koji vole Dinamo. Ma svima koji su uložili i jedan posto svojih napora – čestitam”, kazao je Bjelica i prisjetio se igrača koji više nisu s nama. I oni su, dodao je, odigrali veliku ulogu.
“Pobijedili smo danas jednog dobrog protivnika koji se nadigravao. Zahvaljujem i medijima koji nas prate i podržavaju u mnogočemu, čestitke i njima”, poručio je trener Dinama.
Sljedeće sezone Bjelica za Dinamo ima velike planove. “Ove godine smo napravili značajan iskorak, ali ne želimo se zaustaviti samo na tome. Nakon ove sezone želimo napraviti još jači Dinamo, koji će imati cilj ulaska u Ligu prvaka i da ćemo u tom natjecanju igrati puno bolju rolu nego dosad. Vjerujem da ćemo sljedeću sezonu biti puno uspješniji”, kazao je.
Na kraju se požalio kako infrastruktura i posjećenost utakmica HNL-a nisu na nivou koji zaslužuje hrvatski nogomet.

Komentiraj